Besplatan broj: 0800 50 60 | info@spring-life.eu |

Istraživanja

podijeli

Pratimo najnovija istraživanja na području dodataka prehrani, njihovih sastojaka i djelovanja na organizam i prema tome stvaramo premium proizvode

Istrazivanja Slika

Kako bismo osigurali još bolje i učinkovitije proizvode, predani smo praćenju najnovijih znanstvenih istraživanja na području nutricionizma, fiziologije, prirodnih aktivnih sastojaka te njihovog djelovanja na organizam, kao i same tehnologije u proizvodnji dodataka prehrani.

Želja za sve duljim, ali i kvalitetnijim životom usko je povezana i s napretkom na području znanosti. Zbog novih saznanja na području medicine i farmacije, danas živimo dulje, a naša želja za duljim i kvalitetnijim životom stalno motivira znanstvenike na nova otkrića.

U skladu s tim, i mi težimo u svakom trenutku biti u toku s tim otkrićima.

Danas gotovo svi želimo u naš svakodnevni ritam unijeti što više kvalitetnih sastojaka, kako na području prehrane, tako i na području dodataka prehrani.

Stoga pri kreiranju svakog Spring proizvoda, vodimo se prema slijedeća 2 načela:

  • Maksimiziranje količine aktivnih sastojaka sve do granica koje su dopuštene prema regulativi
    i zakonima EU.
  • Kreiranje inovativnih formulacija dodataka prehrani prema najnovijim istraživanjima o djelovanju prirodnih aktivnih sastojaka na organizam.

Svi Spring proizvodi proizvedeni su prema najstrožoj zakonskoj regulativi za dodatke prehrani u svijetu – zakonskoj regulativi Europske Unije, te prema vlastitim Spring standardima koji naše proizvode svrstavaju u kategoriju PREMIUM dodataka prehrani.

 

 

niheuroscience

Povezano

Česta pitanja

Najčešća pitanja o Spring proizvodima

SAZNAJTE VIŠE

Pratite nas

Copyright Spring 2018.