Besplatan broj: 0800 50 60 | info@spring-life.eu |

Uvjeti korištenja

podijeli

Upoznajte se sa pravilima korištenja Spring web stranice

Web stranica www.spring-life.eu u vlasništvu je tvrtke Sabex d.o.o. Svako korištenje ove web stranice podložno je niže navedenim Uvjetima korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge ove stranice. Smatramo kako ste upoznati s ovim uvjetima te prihvaćate koristiti sadržaj ove stranice isključivo za osobnu upotrebu te na vlastitu odgovornost. Ukoliko niste suglasni s našim Uvjetima korištenja, molimo Vas da ne koristite ovu web stranicu.

Svi tekstovi, slike, fotografije, video i ostali materijali koji se pojavljuju na ovoj internet stranici isključivo su vlasništvo tvrtke Sabex d.o.o.

Zabranjeno je javno prikazivanje, umnožavanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja bez prethodnog pristanka tvrtke Sabex d.o.o.

Korisnicima se zabranjuje prenošenje i objavljivanje uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih, ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao i onih kojima se vrši povreda nekih od prava bilo koje strane te posebno sadržaja koji sadrže viruse ili drugi štetan materijal na ovoj web stranici. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići. Sabex d.o.o. pridržava pravo da materijale i sadržaje koje korisnici objavljuju na njezinim stranicama u cijelosti ili djelomično izbriše.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

KOLAČIĆI (COOKIES)

Web stranica www.spring-life.eu koristi tzv. Kolačiće (eng: cookies) u svrhu poboljšanja učinkovitosti naše usluge prema korisnicima. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke. Kolačići ne sadrže osobne podatke i ne mogu se dodijeliti određenoj osobi. Postavljanje kolačića ne može naštetiti vašem računalu te kolačići ne sadrže viruse.
U vašem web pregledniku možete odrediti da li će postavljanje kolačića biti dozvoljeno ili ne.

JAMSTVO PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA

Privatnost Vaših osobnih informacija nama je od izuzetne važnosti. Zato jamčimo da se vaše osobne informacije koriste odgovorno i u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26. Svi djelatnici tvrtke Sabex d.o.o. kao i naši poslovni partneri ugovorno su obvezni poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka.

Povezano

O NAMA

Spring nisu samo dodaci prehrani, to je način života.

SAZNAJTE VIŠE

Pratite nas

Copyright Spring 2018.