Besplatan broj: 0800 50 60 | info@spring-life.eu |

Spring slimming akcija

podijeli

GRATIS bočica za vodu uz Spring program za mršavljenje

Slimming akcija Spring proizvoda za mršavljenje

Za brži gubitak suvišnih kilograma i masnih naslaga, prirodna rješenja najbolje rezultate daju – u paru! Uz svaka 2 kupljena Spring proizvoda za mršavljenje, u ljekarnama na poklon dobivate GRATIS bočicu za vodu, 600 ml*.

Praktična bočica za vodu i ostale napitke ne sadrži štetan sastojak BPA (bisfenol A), kao niti bisfenol S (BPS), već je izrađena od kvalitetnog i sigurnog Tritan materijala. Može se upotrebljavati za tople i hladne napitke (od -10°C do +100°C) i moguće ju je prati u perilici posuđa.

Prirodna rješenja za mršavljenje i smanjenje masnih naslaga

Spring CLA je inovativna formula za prevenciju i topljenje masnih naslaga na trbuhu, struku i bokovima, koja sadrži optimalne koncentracije prirodne CLA iz ulja biljke šafranike za brže topljenje masnih naslaga.

SAZNAJTE VIŠE

Spring green coffee & L-carnitine namijenjen je bržem i učinkovitijem mršavljenju te detoksikaciji organizma. Sadrži optimalne koncentracije dekofeiniziranog ekstrakta zelene kave te L-karnitina koji djeluju na uravnoteženje tjelesne težine, smanjenje apetita te sagorijevanje masnoća.

SAZNAJTE VIŠE

*Akcija je dostupna do isteka zaliha u odabranim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te putem online kupovine na Sophia.hr

spring bocica
Spring_SlimmingBottle_2017-04 - Copy

Pratite nas

Copyright Spring 2018.