Besplatan broj: 0800 50 60 | info@spring-life.eu |

Spring Relax & Sleep

Nesanica je poremećaj spavanja koji se u posljednje vrijeme javlja kod sve većeg broja osoba. Za pomoć kod lakšeg usnivanja ključan je hormon melatonin, dok prirodni sastojci poput pasiflore, valerijane i kamilice mogu osigurati potrebno opuštanje.

GreenCoffeproduct

Spring Relax & Sleep proizvod je koji, zahvaljujući svom kompleksnom sastavu, ima više različitih djelovanja. Budući da su svi sastojci prirodnog porijekla, ne uzrokuju navikavanje ili ovisnost.

Spring Relax & Sleep djeluje na:
- pomoć kod opuštanja prije odlaska na spavanje
- skraćivanje vremena potrebnog za usnivanje
- bolju kvalitetu sna
- svježiji osjećaj nakon buđenja

Spring Relax & Sleep pomoći će i kod naglih promjena vremenske zone, odnosno jet lag simptoma, te kod osoba koje imaju problema s nesanicom uslijed rada u različitim dnevnim smjenama.

Spring Relax & Sleep formuliran je u obliku tableta s brzim otpuštanjem (Rapid Tabs ®) koje se otapaju u roku 60 sekundi čime je omogućeno iznimno brzo djelovanje.

SASTOJCI U JEDNOJ BRZO OTAPAJUĆOJ TABLETI:

Pasiflora (Passiflora incarnata) suhi ekstrat:  100 mg, ukupni flavonoidi: 2 mg

Valerijana (Valeriana officinalis), suhi ekstrakt:  25 mg, valerijanska kiselina:  0,2 mg

Njemačka kamilica (Matricaria chamomilla), koncentrirani suhi ekstrakt:  7,5 mg, ekv. biljke:  30 mg

Melatonin:  1 mg

PREPORUČEN DNEVNI UNOS (ODRASLI)

Uzeti 1 - 2 brzo otapajuće tablete 15-20 minuta prije odlaska na spavanje.

Preporučena dnevna količina, odnosno doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Preporučujemo korištenje dodataka prehrani u sklopu raznolike i uravnotežene prehrane te zdravog načina života.

POHRANJIVANJE

Čuvati izvan dohvata djece! Čuvajte na suhom mjestu, zaštićeno od svjetlosti i vrućine, na temperaturi do 25˚C.

UPOZORENJA

Trudnice, dojilje i osobe koje uzimaju druge lijekove i dodatke prehrani trebaju se prije uporabe posavjetovati s liječnikom. Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji sastojak ovog dodatka prehrani, nemojte ga upotrebljavati.

Koliko tableta Spring Relax&Sleep smijem uzeti prije spavanja? Prema zakonskoj regulativi Europske Unije, maksimalna dnevno dopuštena količina melatonina u dodacima prehrani iznosi 1 mg, koliko je doza po jednoj tableti. Međutim, u Hrvatskoj je prije ulaska u EU uobičajena preporuka bila do 3 mg melatonina, a u nekim zemljama poput SAD-a preporučene i dopuštene količine kreću se čak do 5 mg melatonina. Preporuka je prvo uzeti jednu tabletu, međutim, ukoliko se pokaže da to nije dovoljno za uspavljivanje, bez ikakvih opasnosti ili rizika po zdravlje mogu se uzeti i dvije do tri tablete. Ukoliko doza od 3 tablete nije dovoljna, preporuka je da se posavjetujete sa svojim liječnikom.
U koje vrijeme je najbolje uzimati Spring Relax & Sleep ? Preporučujemo uzimati Spring Relax & Sleep pola sata prije odlaska na spavanje.
Smije li se Spring Relax & Sleep koristiti ako uzimam lijekove? Ukoliko uzimate bilo kakvu drugu terapiju, odnosno lijekove, preporučujemo da se prije uzimanja Spring Relax & Sleep posavjetujete sa svojim liječnikom.
Da li Spring Relax & Sleep smiju koristiti trudnice i dojilje? Trudnicama i dojiljama ne preporučujemo uzimanje Spring Relax & Sleep proizvoda bez prethodne konzultacije s liječnikom.
Da li Spring Relax & Sleep uzrokuje navikavanje? Spring Relax & Sleep na uzrokuje navikavanje budući da su sastojci korišteni u proizvodu prirodnog porijekla i dokazano im je umirujuće i opuštajuće djelovanje.

Pratite nas

Copyright Spring 2018.