Besplatan broj: 0800 50 60 | info@spring-life.eu |

Spring cla

CLA je esencijalna masna kiselina koja je u našem tijelu zadužena za sagorijevanje masnoća. Karakteristična je po svom ciljanom djelovanju na trbuhu, bokovima i bedrima

GreenCoffeproduct

Spring CLA sadrži visoku koncentraciju konjugirane linolne kiseline (CLA), esencijalne masne kiseline koju danas uglavnom slabo unosimo u sklopu naše prehrane. CLA je veoma važna za metabolizam masnih stanica jer djeluje na smanjenje njihovog nastanka te potiče njihovo sagorijevanje u mišićnim stanicama. Istraživanja su pokazala kako CLA ima i snažno antioksidativno djelovanje, smanjuje pojavu alergija te pridonosi zdravlju krvožilnog sustava te boljoj funkciji imuniteta.

SASTOJCI U PREPORUČENOJ DNEVNOJ DOZI (4 KAPSULE):

Konjugirana linolna kiselina (CLA): 2400 mg

Ekstrakt sjemenki lana: 60 mg

Krom: 52,8 µg (132% RDA)

PREPORUČEN DNEVNI UNOS (ODRASLI)

2 meke kapsule dva puta dnevno, između obroka, najmanje 3 mjeseca.

Preporučena dnevna količina, odnosno doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Preporučujemo korištenje dodataka prehrani u sklopu raznolike i uravnotežene prehrane te zdravog načina života.

POHRANJIVANJE

Čuvati izvan dohvata djece! Čuvajte na suhom mjestu, zaštićeno od svjetlosti i vrućine, na temperaturi do 25˚C.

UPOZORENJA

Trudnice, dojilje i osobe koje uzimaju druge lijekove i dodatke prehrani trebaju se prije upotrebe posavjetovati s liječnikom. Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji sastojak ovog dodatka prehrani, nemojte ga upotrebljavati.

Koje je porijeklo CLA u Spring CLA? CLA ili konjugirana linolna kiselina u Spring CLA potpuno je prirodnog porijekla iz ulja biljke šafranike koje njome obiluje.
Kada je najbolje uzimati Spring CLA? Spring CLA najbolje je uzimati nakon, odnosno između obroka.
Zašto je potrebno uzimati toliko puno kapsula (4 dnevno)? 4 kapsule dnevno potrebno je uzimati zato da bi se osigurala optimalna doza CLA koja će zaista i djelovati na sagorijevanje masnoća. Nemoguće je tako veliku dozu CLA staviti u samo jednu ili dvije kapsule jer bi jednostavno bile prevelike i bilo bi ih teško ili nemoguće konzumirati.
Koliko je vremena potrebno da se vide prvi rezlutati? Prvi rezultati trebali bi se pokazati već nakon mjesec dana korištenja, međutim, mršavljenje je kod svake osobe individualno, kod nekog će rezultati nastupiti ranije, a kod nekog kasnije. Za optimalne rezultate preporučujemo uzimanje Spring CLA najmanje 3 mjeseca u kontinuitetu.
Gubitak kilograma ne bi trebao biti veći od 0,5-1 kg tjedno.

Svakako uz korištenje dodataka prehrani preporučujemo uravnoteženu i raznoliku prehranu, u prvom redu bogatu svježim voćem i povrćem te proteinima, uz odgovarajuću tjelesnu aktivnost.

Da li je nužno vježbati uz uzimanje Spring CLA? Uz korištenje dodataka prehrani, za optimalne i dugoročne rezultate svakako preporučujemo i bavljenje određenom tjelesnom aktivnošću.
Treba li promjeniti način prehrane uz uzimanje CLA? Za postizanje optimalnih rezlutata preporučujemo zdravu i uravnoteženu prehranu. Proizvodi za pomoć kod mršavljenja mogu potaknuti metabolizam i ubrzati proces mršavljenja, međutim, dodaci prehrani nisu čudotvorni i ne dovode do smanjenja tjelesne težine ukoliko je dnevni unos kalorija iznad preporučenog.
Može li se koristiti zajedno sa Spring Green Coffee & L-carnitine-om? Da, Spring CLA može se uzimati zajedno sa Spring green coffee & L-carnitine dodatkom prehrani te se čak takav način konzumiranja i preporučuje za što bolje rezultate. Spring CLA djelovat će ciljano na najkritičnija područja s masnim naslagama poput struka i bokova, dok će Spring green coffee & L-carnitine pomoći kod ubrzanja metaboličkih procesa, a time i gubitka tjelesne težine te regulacije apetita.
Da li će unos kroma biti previsok ako se uzimaju Spring CLA & Spring Green Coffee & L-carnitine zajedno? Ne, unos kroma neće biti previsok, preporučena dnevna doza kroma kreće se između 50 i 200 µg.
Postoje li neke nuspojave kod uzimanja? Za sada nisu poznate nuspojave kod uzimanja CLA, međutim, ukoliko koristite bilo kakvu terapiju, preporučujemo da se prije uzimanja Spring CLA posavjetujete sa svojim liječnikom.

Pratite nas

Copyright Spring 2018.