Besplatan broj: 0800 50 60 | info@spring-life.eu |

O nama

podijeli

Spring je puno više od dodataka prehrani, to je i stalan poticaj za promjenama života na bolje

Riječ spring (engl. proljeće) predstavlja promjene, jedan novi početak i buđenje novog života. Svojom filozofijom želimo potaknuti na pozitivne promjene prema zdravijem, kvalitetnijem i sretnijem životu. No, da bismo osigurali više zdravlja i vitalnosti te poboljšanje općeg psihofizičkog stanja, najvažnije je da su dodaci prehrani učinkoviti i proizvedeni prema najnovijim znanstvenim istraživanjima o prehrani i djelovanju organizma.
Stoga su svi naši resursi usmjereni u kreiranje proizvoda s visokokvalitetnim aktivnim sastojcima koji zaista djeluju, a čija je djelotvornost potvrđena nezavisnim studijama i znanstvenim istraživanjima. Smatramo da samo proizvodi visoke kvalitete mogu dovesti do željenih rezultata, a samim time i stvoriti povjerenje kod potrošača.

spring_nasaprica_onama

Za naše proizvode biramo najkvalitetnije prirodne sastojke, kao i tradicionalno učinkovite nutrijente koji doprinose zdravijem, vitalnijem i sretnijem životu. Osim odabira aktivnih sastojaka, iznimno je važno i da proizvodi zaista djeluju. Iz tog razloga veliku pažnju poklanjamo upravo visini koncentracija aktivnih sastojaka koje omogućavaju djelovanje proizvoda onako kako je to i zamišljeno.

Spring proizvodi sadrže maksimalne koncentracije aktivnih sastojaka odobrene od strane EU regulative, što ih svrstava u vodeće u svojim kategorijama na tržištu. Na taj način postižemo maksimalan učinak proizvoda i visoki stupanj zadovoljstva korisnika.

Spring dodaci prehrani su premium proizvodi koji će zadovoljiti sve potrebe vašeg organizma i modernog načina života.

Povezano

NAŠA MISIJA

Naša najvažnija misija je promjena života na bolje

SAZNAJTE VIŠE

Pratite nas

Copyright Spring 2018.