Besplatan broj: 0800 50 60 | info@spring-life.eu |

Naša misija

podijeli

Naša najvažnija misija je promjena života na bolje

Način na koji živimo život ima izravan utjecaj na naše zdravlje i vitalnost, ali i opće zadovoljstvo koje dobivamo od života. Stoga je naša misija potaknuti na promjene u životnom stilu prema najvažnijim elementima sretnog i zadovoljnog života – pozitivnom razmišljanju, dobrim međuljudskim odnosima, zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi.

Aktivan život i promjene usko su povezani. Promjene su te koje dovode do aktivnijeg života. A ako ste aktivni, onda prihvaćate i volite promjene. Ako ste pasivni, dolazi do toga da život zapravo mijenja vas, često na način koji ne želite ili vas ne ispunjava u potpunosti. Zato je naša poruka: ”Vi započnite mijenjati svoj život, umjesto da život mijenja vas.”

Mi vjerujemo da je zdravlje najvažnija stvar u životu. Ono utječe i na sve ostale vrijednosti života – poput ljubavi, obitelji, prijatelja, karijere, sreće i zadovoljstva. Iako na zdravlje ne možemo uvijek utjecati, ono bez sumnje polazi od zdrave i uravnotežene prehrane, redovite tjelesne aktivnosti, sretnih i ispunjavajućih društvenih odnosa te svekolikog pozitivnog pogleda na svijet.

Kako su zdravlje tijela i duha u potpunosti nerazdvojivi, veliku pažnju posvećujemo brizi o sreći i zadovoljstvu životom kod naših korisnika.

Povezano

Naša filozofija

Za uspjeh je važno imati dobar plan.

SAZNAJTE VIŠE

Pratite nas

Copyright Spring 2018.